
Assistent-ijsmaker
ASSISTENT-IJSMAKER
In de Trommelhoeve kom je terecht in een familiebedrijf waar we reeds meer dan 20 jaar op artisanale wijze heerlijk biologisch roomijs vervaardigen.
We hebben twee crèmerie’s, één in het landelijke Boechout waar ook de productie plaats vindt en één in het centrum van Mechelen.
Voor het verder uitbreiden van de zaak zijn we op zoek naar een Assistent ijsmaker.
Tijdens het ijsjes-seizoen (april t.e.m. september) zal je mee de dagdagelijkse productie voor jouw rekening nemen.
TAKEN
Ijsrecepten bereiden,
Nauwkeurig volgen van recepturen,
Zorgvuldig uitvoeren van allerlei keukentaken,
Zorgen dat de winkels bevoorraad zijn en klaar om te openen/sluiten,
Voorraden opvolgen en bestellingen plaatsen bij leveranciers,
Allerlei organisatorische en administratieve taken,
Waken over de algemene hygiëne in de productieruimtes,
Aan de hand van HACCP regels waken over de hygiëne van de ingriënten.
Kortom zal jij er mee voor zorgen dat de crèmerie’s tijdens het seizoen goed bevoorraad zijn van ijs. Je zal in een zeer fijne, werkomgeving terechtkomen in een team met jonge, gepassioneerde mensen. Het dagelijks contact met klanten en collega’s zorgt voor een heel fijne omgeving.
De andere helft van het jaar (oktober t.e.m. maart) zal je mee betrokken worden bij het uitbreiden van het nieuwe concept voor het laagseizoen.
BEN JIJ
Iemand met horeca ervaring. (keuken)
Iemand met leidinggevende capaciteiten.
enthousiast en hebt zin om te groeien.
Iemand die graag zijn verantwoordelijkheid neemt en zich flexibel opstelt.
betrouwbaar en zelfzeker.
In het bezit van een rijbewijs B.
UURROOSTER
Voltijds, maandag tot vrijdag. (Geen avonden)
5 dagen werkweek.
Vakantiedagen in overleg te bepalen.
Tijdelijke contract, (optie tot verlenging)
WAT KAN TROMMELHOEVE JOU AANBIEDEN?
Werken in een familiale onderneming met een fijne werksfeer.
Je krijgt de unieke kans om alle kneepjes van het vak te leren aan de zijde van de keukenchef en productieleider. Je wordt betrokken bij alle facetten van de productie, van ontvangst en selectie van ingrediënten tot het afdraaien van vers roomijs.
Je start onderaan de ladder en grijpt de unieke kans om mee te groeien met een ambitieuze onderneming.
STARTDATUM
Eind februari / begin maart.